Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar igen, och det är hög tid att tänka på att få allt iordning inför skolstarten. Kanske har du till och med ett barn som ska börja skolan för allra första gången? Här är några tips på hur allt går lite smidigare, och roligare!

1. För att slippa stressade morgnar, gör en enkel checklista med allt som ska göras på morgonen och allt som ska med i skolväskan. Låt ditt barn vara med och göra checklistan, och använd färg och form, så blir det lite roligare att vara organiserad!

Untitled design

2. I skolan behövs ju pennor, papper, sudd, och liknande. Köp nytt till barnen om något fattas, och gärna något extra roligt, färgglatt eller med barnens favoritkaraktärer på kanske! Vi säljer personliga pennskrin, blyertspennor och färgpennor, som både gör att det blir lättare att hålla reda på barnens saker, och är kul för barnen.

3. Gör frukosten första dagen lite mer speciell. Är ditt barn lite nervöst kan detta vara ett bra sätt att få hen att tänka på något annat. Vi föreslår plättar med sylt och grädde, croissanter (finns att köpa på burk som sen gräddas snabbt i ugnen) med nutella, eller extra roliga frukostflingor.

Untitled design

4. I en skolklass med många barn är det lätt hänt att saker kommer bort. För att undvika detta är det smart att märka barnens kläder, skor, väskor och andra saker med deras namn. För att göra allt lite enklare har vi plockat ihop flera olika tillbaka-till-skolan-paket med utvalda produkter, som du kan hitta här. Alla paket innehåller namntaggar till väskan och ett urval av vinyletiketter som är perfekta till allt från vattenflaskor till pennskrin. Utöver dessa kan du välja mellan sy-på-etiketter, lättanvändliga stryka-fast-etiketter, trycka-fast-etiketter, självhäftande etiketter, vävda stryka-fast-etiketter och klicka-fast-etiketter. Alla med ditt barns namn, såklart.

5. Är du lärare? Med vårt klassrumspaket får du upp till 26 olika namn, så att du kan beställa några etiketter var till halla barnen i klassen! Perfekt för att märka upp bänkar, lådor, krokar och allt möjligt.

Lycka till!