Sommaren är här och många har säkert både utlandssemestrar och dagsutflykter planerade. Kanske ska ni till Liseberg eller Gröna Lund, på solsemester, eller till Disneyland Paris? Eller kanske på utflykt till badstranden? Här är några tips på hur allt kan gå lite smidigare.

1. Kolla vädret och packa för alla omständigheter! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder…

2. I sommarvärmen är det viktigt att dricka mycket vatten. Glöm inte att märka upp vattenflaskorna med våra vinyletiketter.

3.  Ha bekväma skor, särskilt om ni ska ut och gå mycket, som man ju gör på nöjesfält.

4. Är det soligt, glöm inte att smörja in barnen (och er själva) med solskyddsfaktor!

5. För att göra det lättare när ni väntar på bagaget på flygplatsen, använd våra personliga bagageremmar. Resväskorna blir då mycket lättare att identifiera! Bagageremmarna finns här. 

6. Ska ni på bilsemester? Se till att hitta på många olika lekar och ta med saker att göra så att barnen har saker att sysselsätta sig med.

7. Glöm inte att ta med ett första-hjälpen-kit. Barn kan ju vara rätt vilda och skrapsår är i princip oundvikliga på sommaren!

8. Ta med gott om matsäck! Vare sig ni ska på bilsemester, på dagsutflykt eller flyga iväg utomlands så kommer både barnen och ni själva garanterat behöva energipåfyllning med jämna mellanrum.

Semesterpaket

9. För enkelhetens skull har vi plockat ihop ett etikettpaket för utlandssemestern. Detta innehåller namntaggar till väskor och till jackor, ID-armband ifall barnen kommer bort, kylande gel-pack för att hålla maten kall eller för att lägga på bulor, personliga bagageremmar, klädetiketter för att hålla isär barnens kläder, vinyletiketter för att märka upp vattenflaskor, matlådor och liknande, Semesterpaketet hittar ni här. Dessa produkter finns så klart även individuellt.

Semesterpaket

10. Ska ni campa? Vi har dessutom ett speciellt campingpaket, där vi har valt ut några produkter som är perfekt för campingen. Detta innehåller vinyletiketter till termosen och matlådorna, trycka-fast-namnetiketter till kläder och strumpor, namntaggar till jackor, ID-band i fall att barnen kommer bort, och antingen en personlig gympapåse eller ett personligt pennskrin. Paketet hittar ni här.

Bonustips: Ska ni ut och vandra i sommar? Om ni ska ut och gå långt t.ex. i fjällen eller ute på landet så är det viktigt att se till att alla i familjen har en bra hållning. Det kan också vara en bra idé att testa eventuella skor eller ryggsäckar innan för att se hur de funkar under en längre vandring.

Ha det kul i sommar!